citesc despre dragostea care rezistă, se clădește, înflorește și dăinuie. parcă citesc dintr-un tratat din ăla plin de teorie, pe care nu pot să-l diger, pentru că nu-l văd pus în practică. unde sunt oamenii ăștia? cică ei există. iar el pare că de obicei se numește alexandru. dragostea cu porția mă-nconjoară din toate zările. și-atât cunosc. și zic că-atâta există. îs ignorantă, așa-i?

o declarație ciuntită face înconjorul lumii. cuvintele mele suspendate în bucătărie de ceva amar de vreme și-au găsit calea. fantomele vorbelor de-atunci dansează.

dragă-alexandru-al-meu,

te rog, vezi-ți de treabă. nu mă aștepta. fii fericit. orice cătălină e bună, atât timp când vorbește mult, visează mult, se încruntă când gândăcește-o problemă, nu te bagă în seamă când are căștile pe urechi, te ceartă și se ceartă pentru a te și a se cunoaște. du-i buchețele de flori luate cu 5 lei de la o băbuță, dansează cu ea măcar o dată pe săptămână, cu sau fără muzică și fă-o să râdă. aberați pe orice temă. pup-o des și desenează-i marțieni pe omoplați.

în rest o să fie bine.

Advertisements

2 thoughts on “afterglow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s